Stiinta & Tehnologie

#samsung #smiley #

Samsung :) Smiley a fost anuntat oficial

Noul telefon mobil Samsung :) Smiley a fost anuntat oficial de catre producatorul coreean. Terminalul a fost prezentant impreuna cu modelele Gravity T si Gravity 3, iar Samsung :) Smiley  se va lansa intial in Statele Unite ale Americii.

Noul Smiley este un slider care dispune de tastatura QWERTY completa si care masoara 99,6 x 59,4 x 15 mm, cantareste in jur de 100 de grame si are un ecran cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Modelul are o memorie interna modesta, dar are slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se face cu maxim 16 GB.

La capitolul conectivitate modelul se prezinta bine fiind capabil de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10 , 3G, Bluetooth 2.1 cu A2DP si USB/microUSB de versiune 2.0. Din pacate modelul are o camera foarte modesta, de doar 1,3 MP, fara flash sau autofocus, dar care poate face capturi video.

Samsung Smiley nu are GPS, doar functii aGPS plus serviciul Google Maps , are player muzical si video si este disponibil in reteau operatorului american de telefonie mobila T-Mobile . Inca nu se stie daca modelul Samsung :) Smiley se va lansa si pe piata europana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea