Stiinta & Tehnologie

#samsung #lg #smartphone #telefon curbat

Samsung si LG vor lansa telefoane cu ecrane curbate in aceasta luna

Luna aceasta, peste foarte putin timp, producatorii coreeni de smartphone-uri LG si Samsung sunt asteptati sa lanseze noi device-uri. Este vorba despre cate un model de telefon care beneficiaza de ecran curbat (OLED).

Samsung a confirmat oficial ca va lansa o versiune a Galaxy Note 3 Active al carei display va fi curbat, iar evenimentul ar putea avea loc saptamana viitoare, scrie GSM Arena. Totodata, LG se indreapta in aceeasi directie cu noul smartphone LG Z, ce are un display concav si o rezolutie Full HD. Dupa cate se pare, noul Z este deja in productie, iar lansarea lui este asteptata in aceasta luna.



Desi au ecranul curbat, noile terminale nu sunt flexibile, intrucat celelalte componente, cum ar fi placa de baza, bateria etc., sunt realizate din materiale rigide, tehnologia neevoluand, pentru moment, intr-atat de mult. Atat Galaxy Note 3 Active, cat si LG Z sunt asteptate sa aiba o productie limitata.

sursa foto: digitalversus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea