Stiinta & Tehnologie

#samsung s5620 monte #samsung s5600 preston #touchwiz #bada

Samsung S5620 Monte, urmasul modelului Samsung Preston

Compania coreeana Samsung a scapat pe internet imaginile celui mai recent model pe care il pregateste fanilor, telefonul Samsung foto , dar primele imagini aparute pe internet nu dezvaluie numarul de megapixeli de care terminalul este capabil. In plus nu se stie daca senzorul va avea autofocus, dar sigur nu dispune de flash. In prezent nu se stie cand va fi anuntat oficial.

samsung s5600 preston

Modelul Samsung Preston masoara 102,8 x 54,8 x 12,9 mm si este dotat cu un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 16 milioane de culori. Samsung S5600 are integrata interfata TouchWiz si dispune de widget-uri mobile care pot fi mutate si aliniate pe ecran.

Navigarea pe internet este sustinuta de un senzor accelerometru pentru auto-rotatii si de un maxim de conectivitate 3G cu HSDPA. Terminalul are camera foto de 3 MP cu flash LED. Samsung S5600 Preston este disponibil in Europa din luna mai 2009, iar in Romania telefonul costa in jur de 800 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea