Stiinta & Tehnologie

#samsung pixon12 #coreea #megapixeli

Samsung Pixon12 in versiunea pentru Coreea

Se pare ca cei de la Samsung planifica lansarea unei versiuni pentru piata coreeana a terminalului Pixon12. Modelul care se numeste Samsung SCH-W880 a aparut in noi imagini pe Internet si initial se credea ca acesta era un urmas a lui Pixon12.

Samsung anunta primul lor telefon cu o camera foto de acasa .ro/12-mp" title="12 mp">12 MP in luna iunie, dupa ce Sony Ericsson il prezentase pe Satio (Idou) in cadrul MWC 2009 in luna februaire.

Specificatii tehnice Samsung SCH-W880

Desi lista de specificatii tehnice ale noul terminal este inca foarte scurta, asemenea lui Pixon12 si acest model are camera foto de 12 MP cu autofocus, cu zoom optic de 3x si tehnologia de detectare a fetei.

Totodata, telefonul dispune de tehnologia de detectare a zambetului si a clipitului, moduri de fotografiere WDR (wide dynamic range), ASR (advanced shake reduction), ISO de 1600 si poate face inregistrari video la rezolutie WVGA (720 x 480 px) si VGA (640 x 480 px) la 30 fps.

Totusi, imaginile aparute pe Internet cu noul telefon mobil nu indica anumite caracteristici ca receptorul GPS sau conectivitatea Wi-Fi, doua lucruri care ar putea sa ii lipseasca lui Samsung SCH-W880. In prezent nu se cunoaste data lansarii oficiale pe piata.

Specificatii tehnice Samsung Pixon12

Printre specificatiile tehnice ale lui Samsung Pixon12 se numara ecranul AMOLED de 3,1 inch cu 16 milioane de culori, sensibil la atingere si cu suport full HDTV si rezolutie de 240 x 400 pixeli. Terminalului nu ii va lipsi nici receptorul GPS si hartile care vor veni preinstalate sau conectivitatea HSDPA si Wi-Fi.

Samsung Pixon12 are camera foto de 12 MP cu autofocus si vine dotata cu o serie de tehnologii specifice camerelor foto compacte, are functii geo-tagging, ISO de 1600 si poate face inregistrari video la rezolutie maxima WVGA cu 30 fps.

Modelul mai dispune de accelerometru, suport DivX, radio FM cu RDS, slot pentru card microSD, Bluetooth, tastatura QWERTY virtuala cu afisare landscape. Terminalul masoara 107, 9 x 54,6 x 14,9 mm, cantareste 110 grame si este disponibil in unele tari din Europa din luna august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea