Stiinta & Tehnologie

Samsung Omnia vine la pachet cu Xbox 360

Terminalul Samsung Omnia a fost discutat si rediscutat de multe ori, dar se pare ca coreenii ne dau inca o data subiect de "barfa".

La doar o saptamana de la lansarea oficiala in Italia, Samsung Omnia vine cu o surpriza mai mult decat neasteptata. Din pacate nu toata lumea poate sa se foloseasca de ea, chit ca este mai mult decat imbietoare...

Omnia + Xbox = Love

Idea din spatele marelui eveniment este urmatoarea: oricine se decide sa pre-comande acest telefon va primi la livrare consola celor de la Microsoft, Xbox 360... fara sa plateasca nimic in plus.

Aceasta oferta este valabilia in Italia, adica orice persoana care va face comanda prin magazinele Media World, va beneficia de aceasta oferta care include doar versiune de 8 GB a terminalului Samsung. Omnia i900 de 8G consta 499 de euro.

Ai uita de Omnia?

E momentul sa iti reiprospatezi memoria. Iata ce poate terminalul Samsung i900 Omnia . Are ecran de 3,2 inchi cu rezolutie 240 x 400 pixeli, adica WQVGA si masoara 11,2 x 5,6 x 1,3 cm.

Are si o camera de 5 megapixeli cu autofocus, tehnologie de detectare a fetei si geotapping si cu functii de captare imagini in mod panoramic. samsung i900 omnia ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1, are 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie ROM si vine in versiuni de 8 si 16 GB.

Dispune de GPRS si EDGE la 3G si HSDPA, adica 7,2 Mbps, dar cel mai important lucru este Wi-Fi-ul, Bluetooth, receptor GPS si pentru navigarile pe internet, Samsung Omnia dispune de browser-ul Opera Mini , care vine preinstalat.

Autor: Dihel Andreea

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea