Stiinta & Tehnologie

Samsung Omnia devine i907 si i910 pentru americani

Pentru americani Samsung Omnia isi schimba numele in Samsung i907 Omnia si va fi distribuit prin operatorul de telefonie mobile AT&T.

Samsung Omnia este unul din cei mai puternici rivali iPhone, iar acum, terminalul se afla in mainile FCC (Comisiea Federale de Comunicatii).

Se stia dinainte

Stirea nu este o surpriza pentru cunoscutori. Samsung i900 Omnia fiind un dispozitiv care suporta UMTS 2100MHz. Versiunea pentru americani va suporta UMTS 850/1900Mhz, iar initial compania coreeana anunta ca terminalul va avea suport tri-band UMTS.

Tot la FCC a fost gasit si modelul Samsung i910 Omnia care este de fapt versiunea CDMA a telefonului in cauza si care va fii lansat tot la americani in reteaua celor de la Verizon.

Despre Omnia original

Samsung Omnia are ecran de 3,2 inchi cu rezolutie 240 x 400 pixeli, WQVGA. Terminalul masoara 11,2 x 5,6 x 1,3 cm, un terminal compact cu o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, tehnologie de detectare a fetei si geotapping, plus functii de captare imagini in mod panoramic.

Samsung i900 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1. Telefonul are 256 MB memorie RAM si 16 GB memorie ROM. La capitolul conectivitate dispune de GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi si Bluetooth versiune 2.0.

Terminalului nu ii lipseste nici receptorul GPS, iar pentru navigarile pe internet, Samsung Omnia dispune de browser-ul Opera Mini, care vine preinstalat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea