Stiinta & Tehnologie

#samsung corby #samsung m5650 lindy #touchwiz

Samsung M5650 Lindy a fost anuntat oficial

Coreenii de la Samsung prezinta cel mai nou telefon mobil muzical , modelul M5650 Lindy, un urmas al terminalului Samsung Corby.

Caracteristicile care indica ca telefonul Lindy este unul muzical sunt tastele dedicate player-ului si slotul pentru mufa de 3,5 mm.

Specificatii tehnice

Noul samsung m5650 lindy este o versiune mai puternica a lui Samsung Corby din punct de vedere al specificatiilor tehnice. Chiar daca cele doua telefoane se asemana foarte mult ca infatisare, modelul Lindy este ceva mai robust. Astfel, Samsung M5650 masoara 106 x 57 x 12 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Terminalul muzical are un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 265.000 de culori. Modelul are taste dedicate player-ului muzical, slot de 3,5 mm si este dotat cu tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine).

La capitolul conectivitate Samsung M5650 Lindy se prezinta foarte bine fiind echipat cu GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Wi-Fi, Blueooth 2.1 cu A2DP si microUSB versiunea 2.0. Ca si micul Corby si acest model ofera acces direct la principalele site-uri de social networking care MySpace sau Facebook.

Alte detalii

Camera foto din dotarea lui Samsung Lindy este modesta, dar totusi, mai puternica decat cea prenzenta la Corby. Astfel, telefonul are un senzor capabil de 3 MP cu autofocus, dar fara flash.

In prezent, Samsung M5650 Lindy poate fi achizitionat doar in magazinele din Portugalia la pretul de 149 euro. In lunile care urmeaza Lindy va fi disponibil si pe piata europeana, asiatica si posibil si cea americana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea