Stiinta & Tehnologie

#coreea #telefon mobil #sph-w8350 #sph-w8300 #sch-w830 #samsung

Samsung lanseaza noi terminale clamshell

Dupa ce au prezentat recent noi modele de telefoane slider, Samsung lanseaza chamshell-uri pentru Coreea.

Diferentele dintre cele trei terminale sunt foarte putine, specificatiile fiind aproape aceleasi.

Detalii tehnice

Cele trei telefoane Samsung fac parte din categoria entry-level pentru aceasta tara. Toate modelele au doua ecrane, cel extern fiind circular si afiseaza o serie de forme geometrice si imagini in functie de persoana care apeleaza utilizatorul.

Terminalele dispun si de functii de SOS si au preinstalate o paleta foarte larga de wallpaper-uri, teme si jocuri pentru telefoanele mobile. Camera foto din dotare este modesta, de doar 2 MP si nu se stie daca dispune de flash sau autofocus. Totodata, Samsung SCH-W830 , SPH-W8300 si SPH-W8350 vin cu o functie care seteaza soneria telefonului in modul "mute", atunci cand acesta este intors cu fata in jos. Din pacate producatorul coreean nu a dat publicitatii prea multe detalii tehnice referitoare la noile modele. Se mai cunoaste faptul ca terminalele mai dispun de conectivitate Bluetooth si receptor GPS .

Telefon/operator

Fiecare dintre cele trei, SCH-W830, SPH-W8300 si SPH-W8350, se vor lansa in alta retea si au fost concepute in asa fel sa poate fi distribuite de cat mai multi operatori de telefonie mobila. In primul rand cele trei vor fi disponibile in retelele principalilor operatori ca LGT, SKT si KTF .

Modelul SPH-W8350 va fi distribuit de operatorul LGT si este un dispozitiv compatibil cu retelele CDMA, in timp ce SPH-W8300 se va lansa prin KTF, acestia dispunand de retele GSM/3G HSDPA. Preturile telefoanelor nu au fost anuntate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea