Stiinta & Tehnologie

#samsung #i5800 galaxy 3 #android

Samsung I5800 Galaxy 3 a fost anuntat oficial

Samsung I5800 Galaxy 3 este cel mai nou smartphone al companiei producatoare coreene care a fost prezentat oficial in cadrul evenimentului CommunicAsia.

Ca si restul modelelor din seria Galaxy si acest telefon mobil ruleaza sistemul de operare Android al celor de la Google.

Specificatii tehnice

Ca forma, noul Samsung I5800 Galaxy 3 se aseamana cu modelele anterioare, iar dimensiunile nu sunt nici ele foarte diferite, terminalul masurand 113,5 x 55 x 12,8 mm, cantareste in jur de 100 de grame si are un ecran de 3,2 inch cu rezolutie WQVGA de 240 x 400 pixeli.

Noul telefon mobil este dotat cu slot de 3,5 mm si tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine), are memorie interna de 170 MB, dar suporta marirea spatiului de stocare cu maxim 32 GB. Modelul este compatibil cu cardurile microSD si vine cu unul de 1 GB la pachet. Ca si in cazul terminalulor anterioare si Samsung I5800 Galaxy 3 are o conectivitate ridicata. Astfel aceasta suporta GPRS si EDGE de clasa 10 , 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP si USB/microUSB 2.0. Modelul ruleaza sistemul de operare Android 2.1 (Eclair).

Alte detalii

Lui Samsung I5800 Galaxy 3 nu ii lipseste nici camera foto , dar aceasta este ceva mai modesta, are un senzor de 3 MP, autofocus, nu are flash, dar dispune de fuctii de geo-tagging si tehnologiile de detectare a fetei si miscarii. Telefonul mai poate faca capturi video la rezolutie QVGA cu maxim 15 fps.

Terminalul mai are GPS, suport pentru vizualizare de documente Word, Excel, PowerPoint , PDF si o serie de aplicatii Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk. Samsung I5800 Galaxy 3 se va lansa in Europa si Asia in luna iulie. Pretul nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea