Stiinta & Tehnologie

#samsung #giorgio armani #clona chinezeasca

Samsung Giorgio Armani a devenit clona chinezeasca

Chinezii din Shenzhen au copiat un nou telefon mobil, de data aceasta unul dintre modelele de lux ale companiei coreeane Samsung, terminalul Giorgio Armani .

Astfel, "noul" telefon mobil pastreaza aparentele originalului, adica un slider cu tastatura QWERTY fizica completa, dar din pacate, alte detalii tehnice nu sunt cunoscute. Ca majoritatea telefoanelor din China si acest model are suport dual-SIM.

Totusi, versiunea "clona" nu se poate compara cu originalul din punct de vedere al specificatiilor tehnice. Modelul samsung armani b7620 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.5 si dispune de un ecran AMOLED, sensibil la atingere care masoara 3,5 inch cu rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli. In lista de specificatii tehnice ale terminalului original Armani se numara si o camera foto generoasa, de 5 MP cu flash LED si autofocus, plus tehnologii si functii ca geo-tagging , detectia fetei si zambetului, WDR (wide dynamic range) si stabilizator de imagine .

La capitolul conectivitate terminalul dispune de standardele USB si Bleutooth, GPRS si EDGE de clasa 10, 3G cu HSDPA si Wi-fi. Samsung Giorgio Armani vine dotat cu 8 GB memorie, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la maxim 32 GB. Telefonul are player muzical si video si suport DivX/Xvid. Totodata, noul terminal are incorporata tehnologia DNSe (Digital Natural Sound Engine).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea