Stiinta & Tehnologie

#samsung #galaxy spica #android

Samsung Galaxy Spica cu update oficial la Android 2.1

Unul dintre primele telefoane mobile cu Android ale producatorului coreean Samsung, modelul primeste oficial upgrade-ul la o versiune noua a sistemului de operare.

Astfel, doritorii unul cu Android 2.1 pot sa il achitizioneze direct sau sa faca singuri upgrade prin software-ul Samsung, PC Studio 7.

Specificatii tehnice

="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ spica " title="spica">Spica are un senzor foto de 3,2 MP, cu autofocus, fara flash, dar cu functii geo-tagging. Alaturi de GPS, modelul mai dispune de Google Maps, Search, Gmail, YouTube, Calendar si Google Talk.

Alte detalii

La capitolul conectivitate foarte bine fiind dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.0 cu A2DP pentru atasarea castilor audio wireless si USB/microUSB 2.0.

Telefonul Galaxy Spica poate fi achizitionat si in Romania la pretul aproximativ de 1.000 RON. Totusi, versiunea autohtona ruleaza sistemul de operare Android 1.6 Cupcake. Software-ul PC Studio 7 poate fi descarcat de pe pagina oficiala Samsung.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea