Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy #noutati #samsung #smartphone #Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4: ce noutati aduce noul smartphone

Primele zvonuri credibile despre specificatiile noului Samsung Galaxy S4 au sosit deja. Mai multe surse sud-coreene au confirmat cateva detalii despre noul smartphone ce va fi lansat in 2013.

Samsung Galaxy S4 ar putea avea un ecran de 4,99 inci cu rezolutie full HD 1080p, alaturi de o camera foto de 13 megapixeli.

Primele speculatii despre o camera foto mai puternica au vizat Samsung Galaxy Note II, insa telefonul de dimensiuni mari a dezamagit la acest capitol.

Zvonurile despre Samsung Galaxy S4 includ si un nou procesor Samsung Exynos 5450, versiunea quad-core a procesorului folosit de tableta Google Nexus 10.

Samsung Galaxy S4 ar avea nevoie si de o baterie foarte puternica pentru a sustine un ecran si un procesor atat de performante, potrivit GSMArena.com. Daca problema consumului de energie este rezolvata, urmasul lui Samsung Galaxy S3 ar putea fi cu adevarat cel mai puternic smartphone de pe piata.

Sursa foto: Ibnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea