Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy S III #samsung galaxy #galaxy s3 64gb

Samsung Galaxy S III de 64GB va fi lansat doar regional

Versiunea de 64GB a noului Samsung Galaxy S III va avea o lansare regionala, insa momentan nu se stie in ce tari va fi disponibil noul smartphone cu spatiu de stocare generos.

La cateva zile dupa ce un magazin britanic a anulat optiunea de pre-comanda pentru Samsung Galaxy S III de 64GB, compania sud-coreeana a confirmat faptul ca telefonul nu va fi lansat la nivel global.

Un oficial al companiei Samsung a clarificat situatia dupa inmultirea zvonurilor despre anularea completa a lansarii Samsung Galaxy S III de 64GB.

"Modelul va fi disponibil in a doua jumatate a anului. Data de lansare si regiunile vor fi stabilite in momentul lansarii", este declaratia oficiala din partea Samsung, citata de GSMArena.com.

Faptul ca telefonul nu mai este disponibil in Marea Britanie nu este un semn bun pentru Europa, iar cei care vor un Samsung Galaxy S III cu cel mai mare spatiu de stocare disponibil, pot achizitiona acum versiunea de 32GB, cu optiunea unui card microSD de 64GB pentru un total de 96GB.

Foto: Androidauthority.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea