Stiinta & Tehnologie

#samsung #samsung galaxy S III #vanzari samsung

Samsung Galaxy S III a inregistrat vanzari de 10 milioane de unitati

Estimarile analistilor cu privire la vanzarile Samsung Galaxy S III au fost depasite: smartphone-ul lansat la sfarsitul lunii mai a inregistrat deja vanzari de 10 milioane de unitati.

Samsung Galaxy S III a devenit cel mai bine vandut smartphone nou din acest an, cel putin pana la lansarea de catre Apple a iPhone 5.

Smartphone-ul ce ruleaza Android Ice Cream Sandwich a fost una dintre cele mai asteptate lansari din istoria Samsung si continua sa vanda aproximativ 190.000 unitati in fiecare zi la nivel global.

Samsung Galaxy S III a atins mult mai repede pragul de 10 milioane de unitati vandute decat predecesorul sau, Samsung Galaxy S II, iar ritmul vanzarilor va continua probabil pana la lansarea iPhone 5, in aceasta toamna.

Estimarile analistilor bazate pe noile rezultate arata ca Samsung Galaxy S III ar putea vinde 40 milioane de unitati pana la sfarsitul anului, devenind telefonul cu cel mai mare succes din istoria companiei sud-coreene.



Sursa foto: Chancedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea