Stiinta & Tehnologie

#martie #samsung #Samsung Galaxy S II # update ICS

Samsung Galaxy S II primeste update ICS din 10 martie

Samsung a anuntat ca update-ul promis inca de la lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy S II va fi disponibil in curand. Cumparatorii isi vor putea imbunatati telefonul cu noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich .

Update-ul de la Android 2.3 Gingerbread la Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi disponibil incepand cu 10 martie la nivel international, dar nu si in SUA.

Deoarece pachetul de instalare are o marime consistenta, utilizatorii Samsung Galaxy S II sunt sfatuiti sa opereze update-ul fie atunci cand telefonul este conectat la o retea wireless, fie direct prin Kies, interfata Samsung pentru desktop, scrie Slashgear.com.

Ice Cream Sandwich va sosi pe Samsung Galaxy S II cu interfata speciala a companiei coreene, Samsung TouchWiz . Deoarece telefonul are un procesor dual-core ARM Cortex-19 si memorie RAM de 1 GB, sistemul de operare Android va rula in conditii bune si va imbunatati optiunile de multitasking.

Sursa foto: Socialbarrel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea