Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #smartphone #samsung galaxy nexus # android 4.0

Samsung Galaxy Nexus, lansat oficial

Samsung si Google au lansat oficial noul Galaxy Nexus, un telefon mobil cu specificatii tehnice de top. In acelasi timp, cele doua companii au prezentat si noul Android 4.0 - Ice Cream Sandwich, anunta GsmArena.

Samsung si Google au lansat oficial noul telefon Galaxy Nexus, primul smartphone care ruleaza cel mai nou sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich (ICS - Android 4 .0). Noul GooglePhone beneficiaza de un ecran imens, de 4,65 inci cu tehnologie Amoled si rezolutie HD de 1280x720 pixeli, si are o forma curbata, asemenatoare modelului anterior Google Nexus S. Extrem de important este detaliul ca timpul de raspuns al ecranului din momentul atingerii este de doar 0,01 ms.

Pe partea de hardware, device-ul este foarte bine dotat: poseda un chipset TI OMAP 4460, un procesor dual-core Cortex A9 de 1,2 GHz si are 1 GB RAM. Telefonul are o camera principala de 5 MP capabila sa filmeze HD, la 1080P, dar si o camera secundara (frontala) de 1,3 MP. Telefonul este dotat cu tehnologie NFC ( Near Field Communication ) si conectivitate 4G. Galaxy Nexus ofera un spatiu de stocare de 16 si 32 GB, plus un slot de card microSD. Noul flagship al venture-ului Google - Samsung va ajunge pe piata in luna noiembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea