Stiinta & Tehnologie

#smartphone #samsung galaxy #Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K Zoom a fost lansat. Ce dotari spectaculoase are noul smartphone

Samsung Galaxy K Zoom va intra pe piata peste doua saptamani provocand un adevarat soc fotografilor amatori si iubitorilor de selfie-uri. Smartphone-ul are dotari spectaculoase pentru orice consumator dornic sa surprinda instantanee de calitate.

Camera foto a telefonului este una performanta avand un senzor BSI Com de 20,7 megapixeli si optiunea de stabilizare optica a imaginii. Designul dispozitivului este elegant, telefonul fiind subtire. In momentul declansarii camerei, zoomul optic al acesteia transforma Galaxy K Zoom intr-o adevarata camera foto.

Un blit Xenon imbunatateste performantele camerei chiar si in conditii de luminozitate scazuta, iar modul de filmare este Full HD. Selfie Alarm pentru amatorii acestei mode, 10 filtre optimizate in modul Pro Suggest si separarea Auto Exposure/Auto Focus sunt noutatile cu care coreenii incearca sa surprinda in mod placut clientii.

In plus, Galaxy K aduce modul Ultra Power Saving si S Health Lite pentru a imbunatati timpul de functionare intre reincarcari al dispozitivului. Pretul pentru Europa a fost stabilit la aproximativ 500 euro.

Sursa foto: tech.firstpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea