Stiinta & Tehnologie

#samsung c5130 #slider #entry-level

Samsung C5130, un terminal entry-level cu 3G

Coreenii de la Samsung anunta lansarea unui nou terminal din categoria entry-level, modelul C5130.

Telefonul mobil nu pare mai diferit decat alte modele din aceeasi gama lansate recent de Samsung.

Specificatii tehnice

Din pacate lista detaliilor tehnice ale terminalului nu este prea cuprinzatoare. Se pare ca telefonul ar putea fi urmasul lui Samsung C5510 care a fost prezentat in vara lui 2009 si lansat pe piata in septembrie.

Asemenea lui C5510, noul C5130 este tot un slider si ar putea avea masuri asemanatoare cu primul model, adica in jur de 98 x 48 x 15 mm. Ecranul noului telefon anuntat de Samsung masoara 2 inch, are o rezolutie modesta de 176 x 144 pixeli si afiseaza pana la 262.000 de culori.

Totusi, trasatura speciala a acestui telefon este conectivitatea. Desi este un simplu model entry-level, C5130 este probabil singurul telefon care dispune de conectivitate 3G . Pe langa acesta telefonul mai vine dotat cu GPRS, EDGE si Bluetooth 2.0 si desi necofirmat, terminalul ar putea avea si USB.

Alte detalii


Camera foto din dotare este si ea modesta, de doar 1,3 MP si nu dispune de flash sau autofocus. Este posibil ca memoria interna a telefonului sa fie mica, dar utilizatorul poate mari spatiul de stocare cu ajutorul unui card microSD.

Samsung C5130 mai dispune de player muzical cu suport pentru formate MP3, AAC si WMA, plus radio FM. Pretul noului telefon nu a fost anuntat de reprezentantii producatorului. Totodata, data lansarii pe piata nu este cunoscuta. Este posibil ca C5130 sa fie disponiobil si pe piata din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea