Stiinta & Tehnologie

#samsung #mobile #Windows Phone 8 # samsung ativ s

Samsung Ativ S este primul telefon Windows Phone 8

Samsung a prezentat la IFA 2012 primul telefon cu Windows Phone 8. Samsung Ativ S are un ecran de 4,8 inci si procesor dual-core.

In timp ce Nokia pregateste lansarea telefoanelor Lumia Windows Phone 8 pentru data de 5 septembrie, Samsung a prezentat deja primul sau telefon WP8, odata cu Samsung Galaxy Note II.

Samsung Ativ S are un ecran Super AMOLED de 4,8 inci protejat de un strat de Gorilla Grass 2 si un procesor Qualcomm dual-core 1,5 GHz cu memorie RAM de 1 GB, scrie GSMArena.com.

Noul smartphone Samsung WP8 este dotat cu o camera de 8 megapixeli si o camera frontala de 1,9 MP si are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 3 si NFC.

Samsung Ativ S va fi disponibil in doua variante, cu spatiu de stocare de 16 GB sau 32 GB, ce poate fi extins prin card microSD. Samsung nu a anuntat deocamdata pretul sau data lansarii noului smartphone, ce isi va face probabil debului la sfarsitul lunii octombrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea