Stiinta & Tehnologie

#samsung #rex #cartela sim #dispozitive #venituri reduse #conexiune wireless #telefon

Samsung anunta gama de telefoane REX

Producatorul sud-coreean Samsung a dezvaluit ca va lansa pe piata o noua gama de telefoane, destinata persoanelor cu venituri reduse. Este vorba despre gama REX, care va cuprinde in prima faza patru dispozitive (REX 90, REX 80, REX 70 si REX 60), ale caror preturi vor varia intre 80 si 120 de dolari.

Noile telefoane propuse de Samsung au ecrane cu diagonale cuprinse intre 2,8 inci si 3,5 inci, iar unele dintre dispozitive pot oferi posibilitatea de a utiliza o a doua cartela SIM.

Varful gamei este Samsung REX 90, un telefon cu display de 3,5 inci, rezolutie 480 x 230 pixeli, dual SIM, camera foto de 3,2 megapixeli si conexiune wireless. Bateria a dispozitivului are o autonomie impresionanata (15 ore de convorbiri). In plus, cei care vor achizitiona acest model vor descoperi ca vine deja echipat cu aplicatii care permit accesul rapid la retelele sociale Facebook si Twitter.

Deocamdata, Samsung nu a oferit detalii referitoare la data oficiala a lansarii noilor sale telefoane.

Foto: go4it.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea