Stiinta & Tehnologie

#samsung i8910 omnia hd #s5600 #preston #the mission weekend dance #romania

Samsung aduce Omnia HD si S5600 la The Mission

Samsung Mobile aduce la Navodari in cadrul The Mission Dance Weekend , terminalele samsung i8910 omnia hd si S5600.

Astfel, pasionatii muzicii electronice vor avea ocazia sa testeze cele doua telefoane cu ecran tactil, care vor fi disponibile in curand si pe piata autohtona.

Samsung I8910 Omnia HD


samsung omnia hd masoara 123 x 58 x 12,9 mm si cantareste 149 de grame. Are ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) de 3,7 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si 16 milioane de culori.

Asemenea predecesorului Omnia, acesta va fi disponibil in doua variante, de 8 GB si de 16 GB. La capitolul conectivitate, Omnia HD suporta de la EDGE la 3G cu HSDPA si Wi-Fi.

Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED si autofocus, plus diferite tehnologii specifice. Nu ii lipseste suportul video pentru formate DivX si XviD, player-ul muzical si receptorul GPS. Samsung S5600

Terminalul masoara 102,8 x 54,8 x 12,9 mm si este dotat cu un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 16 milioane de culori. Samsung S5600 are integrata interfata Touchwiz si dispune de widget-uri mobile care pot fi mutate si aliniate pe ecran.

Navigarea pe internet este sustinuta de un senzor accelerometru pentru auto-rotatii si de un maxim de conectivitate 3G cu HSDPA. Terminalul are camera foto de 3 MP cu flash LED. Samsung S5600 va fi disponibil in Europa incepand din luna mai 2009.

Concurs Samsung

Samsung Mobile invita pe toti cei prezenti sa participe in cadrul unui concurs cu premii surpriza care se va desfasuara in cortul unde cele doua telefoane vor fi prezentate.

"Implicarea Samsung Mobile in cadrul unui asftel de evenimet este una fireasca, menita sa demonstreze angajamentul nostru de a oferi utilizatorilor cele mai noi tehnologii prezente pe telefoanele mobile, dar in acelasi timp si o experienta unica, pe care o pot avea doar alaturi de Samsung", a precizat Claudia Carlan, Marketing Specialist Mobile Communication, Samsung Electronics Romania .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea