Stiinta & Tehnologie

# targ barcelona # galaxy s6 #smartphone #samsung

Samsung a lansat doua noi telefoane. Cele mai bune de pe piata?

Echipate cu tehnologii inovatoare, Galaxy S6 și S6 edge sunt cele mai avansate smartphone-uri de pe piata, sustine producatorul sud-coreean. Acestea inaugureaza o noua linie de design, fiind realizate din materiale premium si integreaza cele mai avansate tehnologii Samsung pentru a le oferi utilizatorilor experiente mobile superioare.

„Cu noile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, Samsung le aduce utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare și setează noi standarde în industrie,” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics. „Îi ascultăm cu atenție pe utilizatori și învățăm din succesul și provocările care ne ies în cale, pentru ca întotdeauna  să venim cu idei noi și să depășim limitele tehnologiei. Cu un design nou, o rețea puternică de parteneri și servicii impecabile, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge le oferă utilizatorilor cele mai bune experiențe de utilizare.”

Create cu precizie din metal și sticlă, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge integrează specificații tehnice avansate într-un design practic și elegant. Galaxy S6 edge este un telefon impresionant, cu un design modern, ce oferă o experiență de vizualizare captivantă datorită primului ecran din lume curbat pe ambele părți.

Corpul din sticlă, realizat din cel mai rezistent material, Corning® Gorilla Glass® 4, este disponibil într-o gamă de culori elegante. Acestea includ nuanțele White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz și Green Emerald și relevă o textură unică atunci când lumina naturală este reflectată pe suprafața carcasei smartphone-ului.

Design-ul premium al dispozitivelor este completat de o interfață complet nouă și optimizată, care oferă experiențe mai plăcute în utilizare. Aplicațiile și oferta variată de funcții și setări sunt mult mai intuitive și simplifică experiența de utilizare.

Imagini vibrante și o cameră foto mai rapidă

Camerele foto principale și cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt mai rapide și oferă imagini clare și vibrante. Obiectivele F1.9 și senzorii de înaltă rezoluție atât de pe camera frontală (5 MP), cât și de pe cea principală (16 MP) oferă o calitate superioară a imaginii, chiar și în medii întunecate. Noua funcție „Quick Launch” le permite utilizatorilor să acceseze rapid camera foto, în doar 0,7 secunde*, printr-o simplă apăsare dublă a butonului home. Aceste funcții avansate ale camerei foto le permit uilizatorilor să surprindă cele mai importante momente din viață fără a face compromis la calitatea imaginii.

Încărcare rapidă, fără cabluri

Galaxy S6 și S6 edge stabilesc noi standarde pentru încărcarea wireless, datorită tehnologiilor integrate certificate WPC și PMA. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piață certificat cu standardele WPC și PMA. În plus, noile smartphone-uri se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

Subțiri și ușoare, smartphone-urile Galaxy S6 (6,8mm și 138g) și Galaxy S6 edge (7mm și 132g) sunt echipate cu cele mai performante procesoare de ultimă generație, dezvoltate de Samsung. Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inci oferă cea mai mare densitate de pixeli, de 577ppi. Utilizatorii se pot bucura de conținut digital oriunde și oricând, chiar și în lumina soarelui, datorită vizibilității îmbunătățite a ecranului (600cd/mm).

Serviciu de plăți mobile sigur și ușor de folosit

Samsung Pay, noul serviciu de plăți mobile, este ușor de utilizat și va fi disponibil în mai multe locuri decât orice alte aplicații competitoare de acest fel. Samsung Pay va fi lansat pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 edge în a doua jumătate a anului, în SUA. Fiind protejat prin serviciul Samsung KNOX, funcția de scanare a amprentei și tehnologii token avansate, Samsung Pay funcționează atât prin tehnologiile NFC (Near Field Communication), cât și prin MST (Magnetic Secure Transmission).

Securitate îmbunătățită

Galaxy S6 și S6 edge sunt construite pe platforma securizată îmbunătățită Samsung KNOX,  oferind funcții avansate pentru protecție în timp real în fața unor posibile atacuri. Ambele dispozitive sunt potrivite pentru a fi folosite de către companii datorită îmbunătățirilor aduse platformelor MDM și KNOX pentru simplificarea și îmbunătățirea managementului dispozitivelor mobile. În plus, funcția Find My Mobile blochează dispozitivele pierdute și protejează informațiile personale cu ajutorul mai multor servicii, printre care noul „Reactivation lock”, ce poate fi controlat de la distanță. Cu un senzor de amprentă digitală îmbunătățit, autentificarea se face rapid, iar datele criptate sunt salvate în spațiul de stocare protejat al dispozitivului.

Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile la nivel global începând mijlocul lunii aprilie 2015, în versiuni de 32, 64 și 128 GB și în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea