Stiinta & Tehnologie

#combustibil #Honda Urban SUV #sistem multiumedia #scauna rabatabile

Salonul Auto Detroit 2013: Honda a prezentat conceptul Honda Urban SUV

Honda a expus in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit (14-27 ianuarie 2013) conceptul Honda Urban SUV, care va concura impotriva unor SUV-uri de oras precum Opel Mokka, Nissan Juke si Renault Capture.

Masina este dezvoltata pe baza platformei Global Compact Series, pe care o intalnim si la sedanul City si hatchback-ul Jazz, alte doua modele produse de constructorul auto nipon.

Honda a anuntat ca versiunea de serie a lui Honda Urban SUV va beneficia de un interior modern, in care clientii vor avea parte de un sistem multimedia de ultima generatie. Automobilul va avea rezervorul de combustibil amplasat sub scaunele din fata pentru a permite implementarea tehnologiei Magic Seats. Cu ajutorul acestei tehnologii, scaunele din spate pot fi rabatate in mai multe pozitii.

Versiunea de serie a Hondei Urban SUV urmeaza sa fie fie lansata in Japonia la sfarsitul lui 2013. Cel mai probabil, SUV-ul va ajunge in SUA si Europa in cursul anului viitor.

Sursa foto: autoexpress.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea