Stiinta & Tehnologie

#salonul auto de la frankfurt #masini #mercedes #masina #lansare # mercedes f125

Salonul Auto de la Frankfurt: Mercedes lanseaza F125

Constructorul auto german Mercedes-Benz va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt, care isi va deschide portile pe 15 septembrie, un model pe baza de hidrogen.

Este vorba despre conceptul Mercedes F125. Numarul care apare dupa "F" se pare ca reprezinta chiar cei 125 de ani pe care Mercedes i-a implinit de la infiintare.

Portieriele de tip "Gullwing" i-a ajutat pe designeri sa conceapa o silueta cu multe suprafete largi, neintrerupte de muchii, scrie promotor.ro.

Gratie usilor foarte lungi, Mercedes-Benz F125 este un coupe, desi profilul sau aminteste, mai degraba, de coupe-urile cu 4 usi , precum Mercedes-Benz CLS.

Despre acest model experimental se spune ca foloseste o tehnologie de propulsie care combina patru motoare electrice si un sistem de tip fuel-cell, alimentat cu hidrogen.

Mercedes F125 ajunge de la 0 la 100 km/h in 4,9 secunde, poate atinge o viteza maxima de 220 ​​kilometri pe ora si are o autonomie de 1.000 km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea