Stiinta & Tehnologie

#europa #preturi #mini pro #xperia x10 mini #sony ericsson

S-au anuntat preturile pentru Sony Ericsson XPERIA X10 Mini si Mini Pro

Cei de la Sony Ericsson au anuntat in sfarsit preturile celor doua versiuni "mini" ale lui XPERIA X10 , Mini si Mini Pro .

Astfel telefoanele mobile se vor lansa prima data in Belgia si Frata, modelul mini in luna mai, iar Pro in iunie.

Preturi bune

Site-ul FrAndroid scrie ca modelele sony ericsson xperia x10 mini si Mini Pro vor costa 300 euro si respectiv 330 de euro, ambele preturi fiind valabile in sistemul de cumparare  "la liber". In Marea Britanie, distribuitorul Expansys relatase deja faptul ca cele doua telefoane ar costa in jur de 300 lire sterline. Cele doua telefoane mobile vin cu specificatii tehnice asemanatoare, diferentele constand in faptul ca modelul Mini Pro are tastatura fizica QWERTY completa. Sony Ericsson XPERIA X10 Mini care a fost initial cunoscut sub numele de cod Robyn ruleaza sistemul de operare Android 1.6. Modelul masoara 83 x 50 x 16 mm, are ecran de 2,5 inch, sensibil la atingere, dar rezistent la zgarieturi. Display-ul are o rezolutie de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 65.000 de culori.

Asemanator cu originalul

Ca si originalul si aceste doua modele folosesc platforma denumita UX (User Experience) si vin cu aplicatiile Mediascape si Timescape. Procesorul dispozitivelor este un Qualcomm MSM7227 600 MHz. XPERIA X10 Mini si Mini Pro au camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED.

Modelele vin dotate cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Pentru cei care prefera retele sociale, Sony Ericsson XPERIA X10 Mini si Mini Pro ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace, player muzical si video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea