Stiinta & Tehnologie

#microsoft #rival iphone #apple #zune #steve ballmer

S-ar putea ca Microsoft sa lucreze la un rival iPhone

Informatiile despre un terminal Microsoft care sa rivalizeze iPhone-ul nu sunt noi.

La inceputului lui 2009 se zvonea ca Steve Ballmer va anunta in cadrul CES 2009 primul telefon mobil al companiei.

In echipa cu Verizon

Se pare ca Microsoft ar lucra la un rival iPhone impreuna cu cel mai mare operator de telefonie mobila din Statele Unite ale Americii, Verizon. Initial s-a crezut ca Verizon vor lansa in reteaua lor terminalul Apple.

In prezent unele surse apropiate de compania de telefonie mobila sustin ca gigantul ar fi in tratative cu Microsoft pentru lansarea unui produs cu nume de cod "Pink". Pana acum "Pink" sau " Project Pink " s-a zvonit a fi telefonul mobil propus de Microsoft.
Project Pink este cunoscut fanilor in urma unui stiri publicate de CNBC care mentiona ca imperiul lui Bill Gates lucreaza deja la un telefon mobil Zune care are nume de cod "Pink". In acel moment compania americana confirmase faptul ca lucreaza un un anume "Project Pink" sau "Pink and Purple Project".

De-a lungul timpului

Primele zvonuri despre un telefon Microsoft dateaza de la sfarsitul anului 2008 si unele dintre ele ajung chiar in "ograda" Comisiei Federale de Comunicatii (FCC).

FCC-ul a prezentat cateva schite cu un terminal brevetat de Microsoft. Modelul avea ecran caruia i se puteau atasa diferite module pentru diferite functii ca GPS, telefon mobil, player muzical , etc.

Totusi, in urma cu doua luni Steve Ballmer a declarat ca Microsoft nu va face niciodata un telefon mobil si toata "afacerea" companiei cu terminalele se leaga de sistemul de operare Windows Mobile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea