Stiinta & Tehnologie

#iPad Pro #pret iPhone 6S #lansare iphone 6s #iPhone 6s #apple tv #iphone

iPhone 6S s-a lansat oficial! Iata cat costa

Apple a lansat la San Francisco noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Pe langa mult asteptatele iPhone-uri compania a mai lansat si o tableta iPad Pro si un Apple TV.

Noile iPhone sunt asemanatoare cu predecesoarele lor insa includ noi functii. iPhone 6S are un ecran de 4,7 inci, in vreme ce iPhone 6S Plus, are un ecran mai mare, de 5,5 inci. Ambele modele sunt prevazute cu tehnologia Apple 3D Touch care le permite o functionalitate variata in functie de modul in care este apasat ecranul.

Telefoanele includ si cupuri A9 de 64 de biti, o functie imbunatatita de citire a amprentei Touch ID pentru Apple Pay, precum si cu o camera foto posterioara de 12 megapixeli.

Potrivit mediafax.ro, pretul pentru un iPhone 6S va fi de 199 de dolari, in cazul contractelor cu un operator de telefonie, iar pretul pentru un iPhone 6S Plus va fi de 299 de dolari. Preturile modelelor vechi vor fi reduse cu 100 de dolari.

In cadrul aceluiasi eveniment de la San Francisco Apple a lansat si tableta iPad Pro. Aceasta este cea mai mare tableta Apple cu un ectan de 12,9 inci.

Tableta vine cu doua accesorii precum: Apple Pencil, ce va costa 99 de dolari, si o tastatura atasabila, ce va costa 199 de dolari. Pretul Ipadului porneste de la 799 de dolari.

Televizorul Apple Tv va costa intre 149 de dolari si 199 de dolari, in functie de capacitatea de stocare a datelor. Noul televizor va fi compatibil cu Siri si este dotat cu o telecomanda mica cu senzori de miscare. Potrivit mediafax.ro, Siri va putea efectua cautari in aplicatiile video, intre care Hulu, HBO, Netflix si Showtime, pentru gasirea programelor de vizionat. Dispozitivul permite utilizatorilor sa joace jocuri video.

Sursa foto: gamespresso.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea