Stiinta & Tehnologie

#incarcator #LithiumCard #incarcator portabil #lansare LithiumCard

S-a lansat LithiumCard, cel mai eficient incarcator portabil din lume

Indiegogo, una dintre cele mai importante platforme de finantare din lume, a sponsorizat compania LinearFlux pentru crearea celui mai performant incarcator portabil de pe piata, LithiumCard.

Intr-o epoca a vitezei si a gadgeturilor performante care consuma foarte multa energie electrica, optimizarea incarcatoarelor portabile a devenit o necesitate.

Daca produsele destinate incarcarii electrice a telefoanelor mobile si a tabletelor erau, pana de curand, fie eficiente si de dimensiuni mari, fie mici si neperformante, LithiumCard are toate calitatile pe care ti le-ai putea dori de la un incarcator portabil: este compact si incarca gadgeturile cu pana de 5 ori mai repede decat un incarcator mobil clasic.

Acest produs a fost denumit si "hypercharger" datorita performantelor sale impresionante si, in ciuda faptului ca nu este mai voluminos decat 3 carduri asezate unul peste altul, pompeaza electroni cu viteza luminii, cu o putere de 1200 mA/h.

Se preconizeaza ca super-incarcatorul va fi pus in vanzare incepand din luna mai, contra unei sume de aproximativ 35-40 de dolari.

Sursa foto: reign23.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea