Stiinta & Tehnologie

S-a lansat HTC S740

Dupa Diamond si Touch Pro, compania taiwaneza HTC face un nou anunt: lansarea oficiala a terminalului HTC S740 .

Noul venit in familie se mandreste cu capacitatile sale de smartphone si tastatura completa QWERTY.

Despre S740

HTC S740 masoara 116,3 x 43,4 x 16,3 mm si cantareste 140 de grame si ca oricare alt HTC, ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, versiunea cea mai recenta 6.1. Totodata, telefonul va functiona atat in retele WCDMA, cat si in cele GSM.

S740 are un procesor Qualcomm MSM7225 de 528 MHz si memorie interna ROM de 256 MB, plus cea RAM de 256 MB. Ecranul noului model este LCD de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si are camera foto de 3,2 megapixeli fara flash sau autofocus, cu capacitati de inregistrari video .

Printre altele

Pentru upgrade si marirea spatiului de stocare, HTC S740 are slot microSD. La capitolul conectivitate, terminalul se prezinta foarte bine, suportand GPRS si EDGE ambele clasa 10 , 3G cu HSDPA (viteza de 7,2 Mbps)si Wi-Fi 802.11b/g, dar viteza HSDPA maxima de 3,6/7,2 Mbps depinde de rereaua operatorului de telefonie mobila.

Dr. Florian Seiche, Vice Presedinte HTC Europe declara ca: "Cererea pentru terminale performante, inteligente continua sa fie in crestere la nivel global, iar HTC este gata sa indeplineasca ca si pana acum cerintele consumatorilor. HTC S740 combina un telefon premium , avand o tastatura completa cu design-ul innovator. Cu siguranta, o anumita marime nu se potriveste tuturor, iar S740 va juca un rol important in largirea portofoliului nostru de produse."

HTC S740 va fi disponibil in Europa din septembrie 2008, iar in Romania din a doua jumatate a lunii septembrie, la un pret recomandar de 415 euro.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea