Stiinta & Tehnologie

#pret HTC 10 #specificatii HTC 10 #HTC 10 #lansare HTC 10 #lansare htc #htc

S-a lansat HTC 10, noul rival al Galaxy S7 si iPhone 6s

HTC a lansat oficial telefonul HTC 10, un rival de temut pentru Galaxy S7 si iPhone 6s. Noul HTC are multiple imbunatatiri si poate concura cu succes pe piata celor mai bune telefoane.

HTC 10 are un ecran de 5,2 inchi si o rezolutie de 2.560x1.440 de pixeli. Telefonul este dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, iar capacitatea de stocare interna este de 32/64 GB. Bateria telefonului este de 3.000 mAh cu suport pentru incarcare rapida (50% in 30 de minute).

Printre punctele forte ale telefonului este camera foto. Aceasta are o camre UltraPixel 2 de 12 MP, care dispune de stabilizare optica a imaginii si autofocus laser. Mai mult, in urma testelor efectuate de DxOMark, camera de pe HTC 10 este la fel de performanta ca cea de pe Samsung Galaxy S7, potrivit digi24.ro

O alta caracteristica importanta a HTC 10 este sunetul, telefonul fiind dotat cu tehnologia BoomSound HiFi cu suport audio 24-bit. De asemenea, este de mentionat faptul ca telefonul vine la pachet cu o pereche de casti Hi-Res.

Telefonul are un design placut, insa nimic iesit din comun. Carcasa este creata din aluminiu si este disponibila in patru nuante: Carbon Grey, Glacier Silver, Camellia Red si Topaz Gold.

Pretul telefonului se situeaza se situeaza intre pretul Samsung Galaxy S7 si cel al Galaxy S7 Edge. Astfel, daca iti doresti un HTC 10 va trebui sa scoti din buzunar 699 de dolari.

Sursa foto: phonearena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea