Stiinta & Tehnologie

#kiloo #manomio #iphone #ipod touch #emulator #commodore c64

S-a lansat emulatorul Commodore 64 pentru iPhone

Companiile Kiloo si Manomio impreuna cu Commodore Gaming anunta lansarea emulatorului de jocuri Commodore C64 pentru terminalul Apple iPhone.

Asemenea versiunii originale, noul emulator Commodore C64 are la baza o serie de jocuri. Totusi, acestea sunt cele lansate in anul 1982.

Jocuri Commodore

Noile titluri pentru iPhone respecta in totalitate grafica versiunilor originale desi vin cu caracteristici care indeplinesc standardele din ziua de azi. Utilizatorul are la dispozitie moduri de joc in landscape, in modul "portrait" sau pe tot ecranul.

"Suntem foarte fericiti ca am reusit sa aducem experienta autentica de Commodore 64 pentru milioanele de fani Apple din intreaga lume. Cei nostalgici si numai, au ocazia sa retraiasca experienta de atunci. Planificam sa lansam o serie de jocuri clasice pentru iPhone in viitorul foarte apropiat", a declarat Jacob Moller, CEO la Kiloo. Compatibilitate

Noile titluri Commodore C64 sunt compatibile atat cu terminalele iPhone, 3G si 3GS, cat si cu playerele muzicale iPod Touch. Totodata, jocurile isi pastreaza "coloana sonora" originala, cat si sunetele clasice pe care le aveau atunci. Commodore C64 sunt disponibile in magazinul Apple App Store la pretul de 4,99 USD, adica in jur de 15 RON.

"Sa reusim sa producem o versiunea completa si licentiata al emulatorului Commodore C64 este un pas foarte important pentru noi. Sunt aproape trei decenii de cand am lansat primul nostru joc pentru computerele personale, iar acum acelasi joc este disponibil pentru iPhone", a declarat Bala Keilman, CEO-ul Commodore Gaming.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea