Stiinta & Tehnologie

#logan #rusia #lada #renault

Rusilor le place Loganul

Dacia continua succesul cu care ne-a obisnuit, demonstrand ca, pe langa SUV-ul Duster mult-mediatizat, si alte modele se bucura de o cerere mare.

Un bun exemplu in acest sens stau vanzarile Logan in Rusia, care au cunoscut o evolutie de 12% in primele opt luni, la 39.389 de unitati. Totusi, acest rezultat se situeaza sub avansul de 14% al pietei, in timp ce in august au scazut cu 6% fata de intervalul similar din 2009.

Acest cifre au pozitionat marca pe locul cinci in topul celor mai vandute masini, informeaza Mediafax.

In ianuarie-august 2009, in Rusia au fost comercializate 35.022 de automobile Logan. In august, vanzarile de masini Logan au ajuns la 4.078 de unitati, sub numarul de 4.320 afisat in urma cu un an, potrivit datelor Comisiei Constructorilor Auto, din cadrul Asociatiei Companiilor Europene in Federatia Rusa .

Mai mult decat atat, Logan este singurul model al grupului Renault inclus in topul celor mai bine vandute 25 de modele, in Rusia. La nivelul pietei, vanzarile de automobile si vehicule comerciale usoare au avansat in opt luni cu 14%, la 1.135.074 unitati, iar in august au urcat cu 51%, la 168.627 unitati.

Intre cele mai bine comercializate zece modele, opt sunt fabricate in Rusia. In plus, constructorul local Lada detine cinci din primele opt modele in top 25, respectiv Lada 2105/2107 (1), Priora (2), Samara (3), Kalina (4) si Lada 4X4 (8).

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea