Stiinta & Tehnologie

#aplicatie dispensar #programare medic #dispensar #romani #medic

Romanii se vor programa la medic de pe telefonul mobil! S-a lansat aplicatia "Dispensar"

S-a lansat prima apliatie de mobil pentru programari la medic. Aplicatia se adreseaza pacientilor si clinicilor medicale si poate fi folosita gratuit de catre romani. Aplicatia este disponibila atat pe Android cat si pe iOS.

Dispensar doreste sa in ajutorul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau care doresc sa apeleze la un serviciu de ambulanta.

Profilul utilizatorului este reprezentat de persoane cu varsta intre 25 - 55 de ani, femei si barbati, posesori ai unui smartphone, scrie mediafax.ro.

Studiile arata ca mai mult de 75% dintre romani utilizeaza un smartphone. De aceea, aplicatia a aparut din necesitatea de a raspunde nevoilor oricarui pacient: nu mai pierde timp cautand un medic sau un laborator de analize medicale; nu mai asteapta la telefon zeci de minute pentru a face o programare.

Astfel, romanii vor economisi mult timp, gasind rapid de pe telefonul mobil majoritatea clinicilor si cabinetelor medicale di Bucuresti. Tot ce trebuie sa faca este sa aleaga specialitatea pentru care doreste un anumit serviciu medical, sa lanseze cererea catre clinicile selectate si ulterior, sa aleaga unul dintre centrele medicale la care doreste sa se trateze.

Aplicatia a fost lansata ca proiect pilot in Bucuresti, iar ulterior se va lansa si la nivel national.

Sursa foto: matossianeye.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea