Stiinta & Tehnologie

#parcare #achizitii #suprataxa #plati SMS

Romanii fac plati de 3 milioane euro prin SMS luna aceasta

Numarul achizitiilor prin SMS cu suprataxa creste foarte mult in luna decembrie, iar valoarea totala a cumparaturilor prin SMS ar putea ajunge chiar la 3 milioane euro in ultima luna a lui 2012. Afla ce cumpara cel mai mult romanii prin SMS.

Soneriile speciale si mesajele cu dedicatie trimise prin SMS cu suprataxa sunt motivul principal pentru care romanii vor cheltui intre 2,8-3 milioane de euro in luna decembrie cu telefonul mobil.

Alte oferte atractive pe telefonul mobil, cu plata prin SMS, includ teme video, jocuri si logo-uri pentru telefon, dar rolul cel mai important il joaca SMS-urile cu mesaje de Craciun si de Anul Nou.

In decembrie 2012, valoarea platilor prin SMS creste si datorita unor noi posibilitati de achizitionare de bunuri si servicii direct de pe telefonul mobil: bilete pentru transportul in comun, parcare, acces la film, dar si cafea, sucuri si apa, produse distribuite de automate, potrivit Capital.ro.

Sursa foto: Livemint.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea