Stiinta & Tehnologie

#rolls-royce #ghost #lansare #bmw m6

Rolls-Royce Ghost a fost lansat in Romania

Rolls-Royce Motor Cars si automobile bavaria au lansat noua limuzina de lux, Rolls-Royce Ghost, la preturi ce depasesc 300.000 de euro (cu taxe incluse). Cu aceasta ocazie a fost anuntata si extinderea in Romania a retelei de service-uri pentru clientii din Europa de Est prin inaugurarea la sediul Automobile Bavaria Baneasa a primului service Rolls-Royce din regiune.

Peste 100 de invitati, oameni de afaceri, vedete, designeri si clienti fideli ai marcii britanice s-au bucurat de atmosfera rafinata creata in jurul celui mai nou model din gama Rolls-Royce si au putut admira in detaliu caracteristicile remarcabile ale limuzinei.

Domnul David Archibald, Director Regional pentru Europa al Rolls-Royce Motor Cars a declarat: “Numarul de automobile Rolls-Royce este in crestere in zona aceasta inca de la lansarea modelului Phantom in 2003. Au urmat alte modele din familia Phantom, incluzand Phantom Drophead Coupé, Phantom Coupe si, cel mai nou model,  Ghost. Ne dorim sa satisfacem cerintele clientilor din industria auto si suntem bucurosi de faptul ca am gasit un partener de  service ideal care sa fie alaturi de numarul tot mai mare de posesori Rolls-Royce din Romania” a adaugat domnul David  Archibald.

Michael Schmidt, Presedinte al Automobile Bavaria: “Suntem mandri ca am fost alesi sa deschidem service-ul autorizat pentru cel mai cunoscut producator auto de lux. Am creat un service care ofera multiple avantaje si in cadrul caruia investim in cei mai buni tehnicieni pentru a face fata cerintelor clientilor Rolls-Royce”.

Noul model Rolls-Royce a atras atentia tuturor celor prezenti la eveniment, printre care Irinel Columbeanu, Ilie Nastase, Peter Imre, Mihai si Iulia Albu , Andreea Marin Banica, Pepe si Silvana Berciu, Mihai si Nadia Popescu (Fratelli), Venera Arapu, Oana Mizil, Iulia Dobrin si multi altii.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, care are reprezentante in  10 mari orase din Romania si patru in Germania, langa Munchen.

Anul acesta, Automobile Bavaria Group a implinit 16 ani de activitate.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea