Stiinta & Tehnologie

#blackberry rim #blueberry #china #telefon mobil #copie

Rivalul BlackBerry in China, versiunea BlueBerry

China, tara care copiaza cel mai mult si cel mai bine, isi etaleaza inca un succes, BlackBerry-ul.

Numit original BlueBerry , terminalul este o copie fidela a  cunoscutului BlackBerry Bold a celor de la Research in Motion .

BlueBerry, "afina" chinezeasca

Terminalul se numeste BlueBerry L900i si masoara 115 x 67 x 11 mm, este mai compact ca originalul BlackBerry care masoara 114 x 66 x 14 mm. Versiunea chinezeasca are ecran de 2,4 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si 260.000 de culori. BlackBerry Bold suporta o rezolutie de 480 x 320 pixeli.

La fel ca BlackBerry Bold, modelul L900i are tastatura QWERTY completa. Modelul are incorporat player audio si video, suporta doar mesaje SMS si MMS, nu si e-mail-uri ca BlackBerry-ul, este un terminal dual-SIM si are un maxim de conectivitate de GPRS si WAP.

Ceva mai simplu

Telefonul mai are radio FM si camera foto cu capabilitati de inregistrare video. Producatorii nu au mentionat pe site de cati megapixeli este camera. Modelului nu-i lipseste nici conectivitatea Bluetooth si are slot pentru marirea spatiului de stocare. Terminalul poate fi cumparat printr-un magazin online chinez si costa 164,99 dolari americani, adica 532 RON.

Pachetul lui BlueBerry L900i constine cablul USB si incarcator, baterie, telefonul si castile audio. Totodata, chiar daca este o copie fidela si telefonul are si sigla BlackBerry pe carcasa, site-ul de vanzare mentioneaza ca telefonul nu este un produs BlackBerry RIM .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea