Stiinta & Tehnologie

#telefoane mobile #rim # blackberry 10

RIM considera ca amanarea BlackBerry 10 este benefica

Thorstein Heins, CEO RIM, sustine ca amanarea lansarii sistemului de operare BlackBerry 10 si a noilor telefoane pentru 2013 va avea efecte pozitive pentru compania canadiana.

Scaderea continua a pretului actiunilor RIM a convins conducerea companiei sa concedieze angajati, sa inchide fabrici si sa amane mult asteptatul BlackBerry 10 pentru anul viitor. Seful RIM vede insa doar aspectele pozitive ale situatiei.

"Operatorii telecom au rezultate foarte bune cu lansarile din primul trimestru al anului", a declarat Thorstein Heins, citat de PhoneArena.com.

Optimismul RIM pare insa deplasat in conditiile in care in urmatoarele luni va fi lansat noul iOS 6 cu noul iPhone, Windows Phone 8 cu o noua generatie de telefoane, iar Android 4.1 Jelly Bean s-ar putea extinde rapid.

BlackBerry 10, sistemul de operare dezvoltat de RIM, va fi lansat in 2013 alaturi de doua tipuri de telefoane BlackBerry: o noua generatie de telefoane cu tastatura fizica QWERTY, dar si smartphone-uri cu ecran tactil si fara tastatura.



Sursa foto: Canada.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea