Stiinta & Tehnologie

#blackberry # blackberry 10 #aplicatii blackberry

RIM a prezentat BlackBerry 10 dezvoltatorilor de aplicatii

RIM a prezentat sistemul de operare BlackBerry 10 dezvoltatorilor de aplicatii in cadrul evenimentului BlackBerry World. Noul sistem de operare a fost livrat alaturi de primul prototip de telefon BlackBerry fara tastatura.

Telefonul Developer Alpha va fi livrat celor mai importanti dezvoltatori de aplicatii, iar designul sau este probabil foarte apropiat de cel al primelor telefoane BlackBerry 10, ce vor ajunge pe piata in acesta toamna.

Noul telefon BlackBerry are un ecran de 4,2 inci cu rezolutie 1280x768 si include 1GB de memorie RAM si spatiu de stocare de 16GB. Modelul BlackBerry 10 Dev Alpha include si slot pentru carduri microSD si port mini-HDMI, potrivit GSMArena.com.

Sistemul de operare BlackBerry 10 include o functie unica, "timeline feature", care ajuta utilizatorul sa faca exact poza dorita cu telefonul. Daca momentul capturat nu este cel dorit, utilizatorul va putea accesa mai multe poze facute silentios de camera, inainte si dupa poza realizata.




Sursa foto: TheVerge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea