Stiinta & Tehnologie

#a year of books #provocari 2015 #rezolutii Anul Nou #facebook #mark zuckerberg

Rezolutia lui Mark Zuckerberg pentru 2015: La fiecare doua saptamani...

Cofondatorul Facebook a anuntat ca si-a  gasit provocarea pentru acest an, in urma sugestiilor facute de utilizatorii retelei de socializare pe care a creat-o. 

Pe 31 decembrie 2014, Mark Zuckerberg a anunţat prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook ca este in cautarea unei provocari pentru anul 2015, relateaza Mediafax. Potrivit unuia dintre cei mai bogati tineri din lume, cele mai multe propuneri au avut legatura cu provocari ce tin de citit. Astfel, Zuckerberg a spus că a decis că provocarea sa pentru 2015 va fi sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, punand accentul pe învatarea unor lucruri noi despre diferite culturi, credinte, istorii si tehnologii.

"Sunt încântat de provocarea mea în domeniul lecturii. Consider ca lectura este o activitate intelectuala care te implineste. Cartile iti permit sa explorezi pe deplin un subiect si sa te afunzi mult mai profund in acesta decat ce iti poate oferi cea mai mare parte a media în prezent", a spus, printre altele, Mark Zuckerberg.

 

Prima carte pe care Mark Zuckerberg o va citi în acest an este "The End of Power", de Moisés Naím, un volum care exploreaza modul in care lumea se schimba in sensul oferirii unei puteri mai mari persoanelor, decât în mod tradiţional, cand puterea a fost detinuta de mari guverne, organizatii militare sau de alta natura,mai scrie Mediafax.

Totodată, Mark Zuckerberg a creat şi o pagină pe Facebook destinata noii sale provocări - "A Year of Books". Pe această pagină, Zuckerberg va anunţa ce carti va citi pe parcursul acestui an. De asemenea, el îi invita pe cei care au citit sau citesc carţile respective sa participe la discutii pe aceasta pagina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea