Stiinta & Tehnologie

#salonul auto de la frankfurt #automobile #dacia #renault

Renault vrea culori "mai vii" pentru Dacia

Grupul Renault va introduce in 2012 noi culori in gama destinata automobilelor Dacia. Vor fi luate in calcul nuante "mai vii", promite Stephen Norman, directorul de marketing de le Renault.

"Vrem sa introducem noi culori pentru modelele Dacia, iar primele unitati cu noile infatisari am putea sa le vedem in preajma salonului auto de la Paris (29 septembrie-14 octombrie 2012). Intra in discutie toate culorile care lipsesc in prezent automobilelor Dacia, luam in calcul culorile vii", a declarat Norman la Salonul Auto de la Frankfurt .

Norman crede ca noile culori de care vor beneficia automobilele Dacia vor avea un impact asupra operatiunilor comerciale: "Introducerea de noi culori este un pas foarte important, intrucat preferintele in acesta materie difera de la o tara la alta. De exemplu, daca in Germania sunt foarte apreciate masinile galbene, in Spania este foarte greu sa vinzi aceasta culoare".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea