Stiinta & Tehnologie

#geneva #twingo restyling #renault

Renault Twingo restyling, la Geneva in 2011

renault twingo se pregateste pentru o restilizare, rezultatul putand fi analizat cu ochiul liber la Salonul Auto de la Geneva din primavara anului urmator.

Odata cu acest pas, vom puteam vedea si noua directie de stil a francezilor de la Renault, insuflata de designerul Laurens van den Acker. In practica, schimbarile vor avea loc in special la nivelul partii frontale, care va fi de inspiratie Renault DeZir (model asteptat la Paris, in octombrie).

Asadar, versiunea restilizata a citadinei va fi prezentata oficial publicului in martie 2011 , cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, urmand sa fie lansatat pe piata in timpul verii.

Apoi, la finele lui 2011, va veni vremea Renault Megane sa primeasca noi detalii stilistice menite, de asemenea, sa imprime o noua directie de stil a masinilor produse de francezi. Lista va fi completata de a patra generatie Renault Clio , in 2012.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea