Stiinta & Tehnologie

#poze spion #renault megane iii #test

Renault Megane III, poze spion

Pozele spion cu noul Renault Megane (in varianta coupe) apar din ce in ce mai des pe internet. Cei de la Autowereld au dat publicitatii noi imagini cu hatchback-ul francez, care se adauga celor deja prezente de cateva zile online.

Prima noastra reactie este de bucurie intensa, pentru ca masina din imagine arata cu totul altfel (i.e. mult mai bine) decat ce vazusem in primele poze spion de acum jumatate de an. Partea frontala a masinii este extrem de reusita, mai ales datorita modului in care grila fata continua linia farurilor, dandu-i un aspect inconfundabil, care va face fara indoiala furori.

Luneta este in schimb foarte ingusta, ceea ce ar putea reprezenta un inconvenient in privinta vizibilitatii. Stopurile cu geam clar si spoilerul spate imens completeaza un design de zile mari. Chiar inainte de lansarea oficiala de la Salonul Auto de la Paris din octombrie acest an putem spune deja ca noul renault megane iii are toate sansele sa revitalizeze masiv vanzarile francezilor.

Mai multe imagini pe Autowereld.com

Sursa: drive-test.ro

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea