Stiinta & Tehnologie

#masini #renault #renault symbol #masini renault

Renault a dezvaluit primele informatii despre noul Symbol

Renault a dezvaluit recent primele informatii despre cea de-a treia generatie a modelului Symbol. Noul Symbol este de fapt un Logan cu sigla Renault, care beneficiaza de cateva modificari.

Symbol foloseste caroseria noului Logan, dar se diferentiaza de acesta prin introducerea instalatiei de climatizare automata, iluminarea alba a instrumentelor de bord, lumini de semnalizare laterala amplasate pe oglinzi, plus butoane de deschidere a geamurilor din fata montate pe portiere.

La capitolul motorizari, Renault Symbol vine cu un propulsor turbo diesel de 1,5 litri, ce ofera 90 cai putere. De asemenea, este disponibil si in varianta de motor turbo pe benzina de 0,9 litri si 90 cai putere.

Prima piata pe care va patrunde noul Symbol va fi cea din Turcia, unde va fi comercializat la inceputul lui 2013. Ulterior, el va putea fi comandat si in Tunisia si Algeria. Deocamdata, nu se stie daca acest model va fi disponibil si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea