Stiinta & Tehnologie

#constructor francez #renault #laguna #generatie noua

Renault a dezvaluit oficial noua generatie Laguna 2013

Francezii de la Renault au dezvaluit in premiera noua generatie Laguna 2013 in variantele sedan si estate. Acestea promit sa livreze cele mai noi tehnologii pentru un maxim de comfort si de placere la condus.

In locul proiectoarelor de ceata, Laguna 2013 vine cu lumini de zi tip LED care raman aprinse si pe timp de noapte pentru a accentua eleganta masinii. Noile modele vin echipate standard cu jante din aluminiu cu dimensiuni de 16 inci.

Echiparea premium "Bose" vine cu o noua tapiterie mai buna din punct de vedere calitativ, jante de 17 inci si finisaje de culoarea negru lucios la interior.

Transmisia EDC cu ambreiaj dublu este disponibila acum pe noua generatie Laguna. In cazul cuplarii transmisiei EDC cu motorul 1.5 dCi de 110 CP vom avea un consum de doar 4.3 litri/100 km si emisii CO2 de 113 g/km. Motorul 2.0 dCi va fi disponibil cu 130 CP, 150 CP si 175 CP pentru Laguna si Laguna Estate. Cutia de viteze poate fi atat manuala cat si automata pentru aceste motorizari diesel.

Motorizarile pe benzina includ pe cel de 2.0 litri 16 V, cuplat la cutie manuala in 6 trepte si TCe-ul 180 cuplat la o transmisie automata tot cu 6 trepte de viteza.

Renault Laguna 2013 va dispune de noile tehnologii 4Control si R-Link. 4Control va permite virarea in acelasi timp a celor patru roti, beneficiile fiind o mai buna si mai dinamica manevrabilitate, precizie si siguranta.

Noua generatie Laguna va fi disponibila la vanzare in Europa incepand de la mijlocul lunii iunie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea