Stiinta & Tehnologie

#renault megane iii #lansare oficiala #paris

Renaul Megan III a fost prezentat oficial

Renault a oferit presei primele imagini si detalii oficiale cu viitorul model Renault Megane III . Aceste detalii si imagini au fost doar pentru modelul hatchback cu cinci usi. Insa gama noului Megane III mai cuprinde si o versiune sedan, un touring wagon precum si un coupe sportiv ce urmeaza sa intre in productie de anul viitor.

Modelul Coupe a putut fi admirat de public sub forma Megan Coupe Concept la Salonul Auto de la Geneva ce a avut loc in luna martie. Acum putem admira si versiunile sedan si wagon gratie unor imagini realizate pe calculator.

Mai multe imagini cu Renault Megane III

Dupa cum era de asteptat modelul sedan este identic cu hatchback-ul in 5 usi caruia i-a fost adaugat un portbagaj in locul usii hayon -ului de la hatchback. De asemenea modelul prezinta si stopuri cu un design diferit de al celorlalte variante de caroserie.

De asemenea versiune wagon este asemanatoare cu cea hatchback numai ca prezinta o caroserie mai lunga.

De asemenea toate versiunile urmeaza sa beneficieze de aceeasi gama de motorizari. Motorizarile pe benzina sunt cuprinse intre capacitatile de 1.6 litri si 2.0 litri cu o putere de pana la 225 CP pe motorizarile turbo de top. Fanii motorizarilor diesel pot alege intre motorizarea de 1.5 litri si cea d 1.9 dCi turbodiesel si cu puteri cuprinse intre 89 CP si 178 CP.

Versiunea hatchback urmeaza sa fie lansata pe piata la scurt timp dupa Salonul Auto de la Paris ce urmeaza sa se desfasoare luna viitoare, iar restul versiunilor sunt programate sa debuteze in a doua jumatate a anului viitor.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea