Stiinta & Tehnologie

Range Rover Stormer

Discovery Channel a prezentat, cu putin timp in urma, cum au realizat cei de la West Coast Custom o replica a modelului Range Rover Stormer. Dupa o lunga perioada de munca din plin cei de la West Coast Custom se arata multumiti de modelul realizat, ce va intra in posesia unui membru al unei familii regale din Dubai. Acest model se pare ca a prins foarte bine printre oamenii instariti din Dubai avand in vedere ca cei de la West Coast Custom au anuntat ca urmeaza sa mai produca inca cateva modele. Conform Jalopnik, unul dintre aceste modele este acum de vanzare in Autotrader Dubai la un pret de 450.000 $.

Galerie foto cu Range Rover Stormer

Pretul nu pare unul mare atunci cand vine vorba de o masina exclusivista cu doua usi, un acoperis realizat in totalutate din sticla precum si multe alte dotari .

Desi toate aceste detalii nu au fost prezentate, iar cei de la discovery channel nu au reusit sa prezinte toata munca depusa cat si satisfactiile obtinute de cei de WCC prin realizarea acestui model. Cu toate acestea masina este prezenta in Dubai, un loc unde intalnim unii dintre cei mai bogati oameni de pe glob precum si cele mai scumpe masin create in lume.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea