Stiinta & Tehnologie

Raging Thunder, inca un joc pentru iPhone

Polarbit , companie dezvoltatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile, a anuntat lansarea jocului Raging Thunder .

Polarbit este cunoscuta pentru dezvoltarea de alte jocuri pentru mobile precum Crash Bandicoot Nitro Kart.

Arcade si cursa

Jocul Raging Thunder este un joc in stil arcade de curse cu masini, dar care se foloseste de caracteristicile iPhone-ului ca accelerometrul si ecranul tactil. In plus, titlul permite modul multiplayer si are o grafica foarte buna.

"Una din ambitiile noastre a fost sa includem in acest joc posibilitatea de a conecta mai multi jucatori la un loc , un lucru care nu prea a fost utilizat pentru dispozitivele iPhone si iPod Touch . Atunci cand concurezi impotriva altui jucator real, utilizatorul simte diferenta, iar actiunea este cu totul diferita", a declarat Anders Nilsson, CTO-ul Polarbit.

Planuri Polarbit

Raging Thunder este primul titlu pe care compania Polarbit il dezvolta pentru terminalul Apple. Totusi, planurile companiei sunt de a dezvolta si alte jocuri pentru iPhone sau iPod, pentru ca Raging Thunder se lanseaza in acelasi timp si pentru iPod Touch.

"In acest moment iPhone-ul este un model pentru dispozitivele mobile high-end. Faptul ca sustinem acest produs este ceva normal", a mai adaugat Anders Nilsson.

In lunile urmatoare lansarii din Statele Unite, site-urile specializate si magazinele online Apple vor avea jocul disponibil pentru download.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea