Stiinta & Tehnologie

#antivirus #hackeri #protectie calculator #programe protectie

Programe care iti protejeaza computerul de atacurile hackerilor

Atacurile asupra datelor continute de laptopul, tableta sau telefonul tau devin din ce in ce mai probabile. Expunerea la retele wireless neprotejate sau adoptarea modei downloadurilor in sistem P2P te pot face victima unui atac al hackerilor. Specialistii recomanda mai multe metode de contracarare a atacurilor si vestea buna este ca vin gratis.

HotSpot Shield este considerat ideal pentru conectarea la retelele wireless free. Programul securizeaza adresa IP astfel incat navigarea pe Internet sa nu poata fi spionata. HTTPS Everywhere este folosit pentru browserele Firefox si Chrome pentru a crea un scut in momentul downloadarilor de fisiere sau la crearea unui nou cont. LastPass creeaza o baza de date criptata a parolelor prea complicate si ti le pune la dispozitie automat atunci cand accesezi un cont inregistat in program.

LongURL te fereste de virusii de pe Facebook veniti sub forma unor linkuri scurte, criptate. VirusTotal verifica siguranta unor fisiere a unor site-uri prin simpla introducere a acestora intr-o caseta a programului. Cat despre downloadarea filmelor si melodiilor de pe torente, specialistii sunt de parere ca este mai sigur sa le cumperi.

Foto:itmaniatv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea