Stiinta & Tehnologie

#fiat #china #panda #proces

Proces pierdut de Fiat in China

In opozitie cu o recenta decizie luata de un tribunal in Italia, conform careia vehiculul GWPeri apartinand companiei Great Wall Motors (GWM) nu putea fi comercializat in Europa deoarece era identic cu modelul Fiat Panda , un tribunal chinez a considerat ca cererea Fiat de a interzice comercializarea vehiculului pe continentul european este nefondatata. Fiat analizeaza acum optiunile pentru continuarea procesului.

Tribunalul chinez si-a justificat decizia explicand ca GWM a stabilit o serie de diferente importante intre cele doua vehicule, iar acum productia modelului GWPeri pentru batranul continent poate continua fara probleme. Companiei Fiat i s-a ordonat de asemenea sa plateasca daune de 1.291 dolari, raporteaza automotive news Europe. Fiat mai are inca trei saptamani sa faca la randul sau un recurs, iar unul dintre purtatorii sai de cuvant a declarat ca „in prezent sunt evaluate o serie de optiuni privind modul in care vom proceda in continuare.”

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea