Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #doua fete #dual sim #unicat

Primul telefon mobil cu doua fete ajunge in Romania

Conceptul este unic si se adreseaza celor ce cauta un telefon GSM dual-SIM cu capacitatea de a modifca separat setarile fiecarui SIM pe fiecare fata.

Cei care aduc aceste telefoane in Romania sunt cei din compania WND Telecom Distribution , care lanseaza pe 24 noiembrie primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete .

Unicat in lume

Mobilele produse de WND Telecom sunt singurele telefoane cu doua fete, doua tastaturi, doua ecrane si doua SIM-uri, fiind practic doua telefoane spate in spate.

Telefoanele au camera foto de 2 megapixeli, card de memorie micro SD, suporta tehnologie Wap&Push si Bluetooth, au player muzical si video si vin la pachet cu baterie externa de rezerva.

"Este o noutate absoluta pentru piata din Romania si chiar pentru cea europeana. Romania este una din cele mai dinamice piete in ceea ce priveste telefonia mobila", a declarat Mihail Teodor Purcarea, directorul general al WND Telecom Distribution.

Cu urmari in decembrie

Primele doua modele numite WND DUO 2100 si WND DUO 2200 se lanseaza azi ca la inceputul lui decembrie sa fie anuntate inca doua tipuri de telefoane, dintre care unul, WND Duo 2300, care este un model mai un look mai aparte.

"Modelul WND Duo 2300, se va adresa in special clientilor ce tin la imaginea personala si doresc un produs de lux", a mai spus Mihail Teodor Purcarea.

Inaintea lansarii telefoanelor mobile pe piata, compania a desfasurat o campanie de promovare de tip "teasing" pe toate canalele media: presa, outdoor, radio si TV.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea